duminică, 2 februarie 2014

Tipuri de profesori...

Va salut din nou pe toti cei care imi sunteti alaturi. Tocmai ce sa terminat primul semestru de scoala si ma gandeam sa fac o lista cu tipuri de profesori intalniti de mine pana acum.
1. Profesorul perfectionist: Acesta e tipul de profesor care crede ca doar el e de nota 10(zece). Iti corecteaza fiecare cuvant din lucrare si oricat de mult ai invata nota maxima e 9(noua).
2. Profesorul bland: E timul de profesor care vine la ora, preda si nu pune note rele decat daca il superi foarte tare.
3. Profesorul care vorbeste singur: E tipul de profesor care preda dar nimeni nu scrie. Fiecare face ce vrea si de multe ori ramane singur in clasa.
4. Profesorul strict: Acest tip de profesor crede ca doar materia lui ii importanta si trebuie sa stii totul perfect pentru nota 5(cinci).
5. Profesorul care favorizeaza anumiti elevi: Acest profesor pune note din "burta" celor favorizati, iar celorlalti elevi le pune note doar daca stiu materia perfect.
6. Profesor prietenos: E tipul de profesor care e dispus sa renunte la ora pentru a te ajuta cu un sfat sau orice altceva.
7. Profesorul cu toane: Acest profesor cand are chef de predat preda, cand are chef de glumit glumeste, iar cand ii este lene, pai ii este lene si toata lumea sta degeaba.
8. Profesorul vorbaret: E profesorul care vorbeste toata ora despre diverse teme iar la sfarsitul semestrului nu stie de ce elevi nu au note.
9. Profesorul de gasca: E cel mai tare tip de profesor, pacat ca sunt cam rari. Acesti profesori vin la ore si glumesc pe baza elevilor mai "slabi de inger". Sincer nu asi vrea sa fiu in locul acelor elevi.
Multumesc pentru atentie.
Daca va placut articolul distribuitil pe Facebook, ca e gratis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu